De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Laminaat binnenvloeren

Bent u op zoek naar laminaat voor uw woning, kantoor of winkel? Dan bent u bij Binnenvloeren.nl aan het juiste adres. Laminaat van Binnenvloeren.nl is verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren.

Laminaat bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. De kern wordt gevormd door een plaat van gecomprimeerde houtvezels (HDF-plaat). Aan de onderkant daarvan zit een zogeheten tegenfineer voor de stabiliteit. Bij sommige vloeren zit hier ook een geïntegreerde contactgeluiddemping. Aan de bovenkant zit het ‘gezicht’ van de laminaatvloer, het decorpapier, bijv. met authentieke houtdessins, steendecors of heel creatieve designs. De bovenste laag (de looplaag) bestaat uit sterke melaminehars. Dat maakt laminaat zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden.

 

Parador laminaatvloeren

“Wij maken van uw huis de mooiste thuis ter wereld” – met deze belofte ontwikkelt Parador al meer dan 40 jaar producten voor vloer-, wand- en plafondontwerp met de hoogste normen op het vlak van design en kwaliteit. Het assortiment bestaat uit parket-, laminaat- en elastische vloeren die worden vervaardigd in Duitsland en Oostenrijk. De Parador vloeren voldoen aan de eisen van het dagelijkse leven en aan de eisen van kwaliteit en design.

 

Meister laminaatvloeren

Echt merklaminaat zoals dat van MEISTER is ook echt authentiek. Het speciaal gedrukte reliëf van het oppervlak van MEISTER-laminaatvloeren is individueel afgestemd op het decoratieve patroon. Het voordeel hiervan: als u met uw vingers over de vloer strijkt, voelt u daadwerkelijk de houtstructuur. De houtporiën, opgevulde knoesten en scheuren voelen exact als een echte houten vloer aan (zoals bijvoorbeeld parket). Verschillende dieptes en gradaties in de glans bepalen de variatie van de synchroonstructuren en verlenen deze vloeren hun echte uiterlijk. Ook door dit kleine, maar daadwerkelijk voelbare detail onderscheidt ons hoogwaardige MEISTER-laminaat zich van andere laminaatvloeren.

 

Douwes Dekker laminaatvloeren

Maak kennis met de uitgebreide collectie laminaatvloeren van Douwes Dekker! Laminaat vloeren zijn al meer dan 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling. De decorlaag van de Douwes Dekker vloeren wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes.

X