De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Over Tuinenhuis.nl

De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Ga je verhuizen of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Of is jouw huidige woning of tuin aan een opfrisbeurt toe? Dan ben je bij tuinenhuis.nl aan het juiste adres! Alles voor tuin én huis onder één dak: binnenvloeren van pvc, hout of laminaat, tegels voor je nieuwe badkamer, sierbestrating voor je tuin, of als finishing touch een prachtige veranda of tuinkamer om te genieten van het buitenleven. Kortom: wil je een nieuwe look voor je tuin of huis, of misschien wel beide? Tuinenhuis.nl is jouw betrouwbare partner voor het complete pakket, van product tot montage!

Tuinenhuis.nl is onderdeel van Benoton BV uit Bodegraven en is uw leverancier voor de grond-, weg- en waterbouw, tuin en huis. Naast diverse online platforms op het gebied van vloeren en buitenleven beschikken wij over een inspirerende showroom in Bodegraven. Hier kunt u terecht voor het complete assortiment veranda’s, tuinkamers, binnenvloeren en buitenbestrating.

VACATURES

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons gezellige team te versterken. Misschien zit er iets voor jou tussen! Klik op de knop hieronder om de actuele vacatures te bekijken.

Volg Tuinenhuis.nl op social media:

X