De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Houten binnenvloeren

Bent u op zoek naar een houten vloer voor uw woning, kantoor of winkel? Dan bent u bij Binnenvloeren.nl aan het juiste adres. De houten parketvloeren van Binnenvloeren.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren.

 

Easylox parketvloeren

EASYLOX® is een Europees gepatenteerd visgraatparket zonder linker of rechter delen. Elke plank heeft dezelfde profilering, zonder losse onderdelen! Dankzij EASYLOX® visgraatparket is er op de werkvloer geen verwarring meer tussen linker- en rechter delen en zijn er geen vermaakkosten meer.

EASYLOX® wordt klantspecifiek geproduceerd is opgebouwd uit een massieve eiken toplaag van 4 mm dik en een 12 mm dikke berken Multiplex onderlaag. EASYLOX® visgraatparket is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten: De breedte kan variëren van 12 tot 22 centimeter en de lengte kan variëren van 60 tot 110 centimeter. Kortom, vele mogelijkheden!

 

Meister Lindura houten vloeren

Een hightech-vloer of echte natuur? In de Lindura houten vloeren gaan ze een fascinerende verbinding aan. Het geheim zit hem in de innovatieve Wood-Powder-technologie, die van een eenvoudige vloerbedekking een echte hightech houten vloer maakt. Wood Powder, een materiaalmix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke additieven, wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer. Zo ontstaat een natuurlijke en toch zeer robuuste hightech houten vloer, die vele belastingen doorstaat. Van hoge hakken, voetbalschoenen of vallende voorwerpen is Lindura niet onder de indruk. De perfecte vloer voor het echte leven – in huis, appartement of kantoorruimte! Dat hebben we zelfs in het laboratorium getest: een metalen bal met 4.000 Newton druk laat op gangbaar parket een duidelijk zichtbare indruk achter. De sporen die dit bij Lindura nalaat, zijn nauwelijks waarneembaar.

 

Parador houten vloeren

Parketvloeren van Parador openen creatieve inrichtingsmogelijkheden voor individuele en hoogwaardige vloeren. De samengestelde houten vloeren zijn duurzaam, stijlvol en gemakkelijk te installeren en te onderhouden en creëren een bijzondere sfeer in uw huis. Parador is echt, innovatief, veeleisend en duurzaam. Deze innerlijke houding komt tot uiting in de producten. De Parador vloeren voldoen aan de eisen van het dagelijkse leven en aan de eisen van kwaliteit en design. Want het doel is om van elk huis het mooiste huis ter wereld te maken.

X