De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Betonproducten

Een fijn terras is het hart van jouw tuin, of die nu groot of klein, klassiek of modern, luxe of basic is. Tuinenhuis.nl biedt voor elk wat wils! Met onze betonproducten van topleveranciers creëer je jouw ideale tuinbeleving waarbij een optimale balans tussen groen, woning en tuin kan worden gerealiseerd.

 

Sierbestrating van beton

Als sinds jaar en dag zijn betontegels de vaste basis in iedere tuin. Deze tegels zijn populair vanwege de prijs-kwaliteit verhouding en het feit dat ze eenvoudig te leggen zijn. Betontegels hebben wel een metamorfose ondergaan en zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in allerlei verschillende formaten, kleuren en afwerkingen. De naam sierbestrating is dan ook een stuk passender.

 

Betonstraatstenen

De betonstraatstenen zijn verkrijgbaar in een brede range aan populaire kleurstellingen. De stenen in waalformaat of dikformaat zijn leuk om een slingerpaadje te maken of als omlijsting van grote siertegels. De straatstenen in keiformaat zijn ideaal om een oprit te bestraten.

 

Opsluitbanden en palissaden

Opsluitbanden zijn ontzettend functioneel. Ze vormen de overgang tussen doe ondergrond van uw terras en de aarde van uw tuin. Met een opsluitband voorkomt u verzakkingen. Daarnaast kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken als borderrand of bij het maken van een trap. De opsluitbanden zijn leverbaar in de kleuren grijs of antraciet.

 

L- en U-elementen

L- en U-elementen zijn praktisch en zeer veelzijdig in gebruik. Met behulp van de U-elementen creëert u in een handomdraai een mooie zithoek, een robuuste plantenbak of een stoere houtopslag. Wilt u regelmatig een andere opstelling, dan is deze ook zo weer aangepast. De L-elementen zijn geschikt om een stevige zandbak te creëren of een waterkering voor een degelijke vijver. Met een beetje creativiteit en deze elementen maakt u heel eenvoudig uw eigen unieke project. De elementen zijn verkrijgbaar in grijs of zwart.

 

Muurelementen

Bloembakken, borderranden of kantopsluitingen of muurtjes in de tuin zijn een enorme trend. U treft dan ook vele soorten en maten muurelementen binnen ons assortiment. Door niveauverschillen aan te brengen komt de tuin tot leven. U kunt eenvoudig verhoogde bloemperken of terrassen aanleggen. Met de muurelementen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Voor elke tuin is er een geschikt muurblok of patioblok verkrijgbaar, of u nu een strakke uitstraling wilt of een meer verouderde look. Als finishing touch kunt u de muurblokken combineren met de betonnen afdekranden.

 

Traptreden en bielzen

Stenenwinkel.nl heeft een assortiment aan traptreden en bielzen in verschillende afmetingen en kleuren. Traptreden om hoogteverschillen te overbruggen of bielzen om de tuin mooi te omranden. De mogelijkheden zijn eindeloos of beter gezegd: grenzeloos.

X