De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Visgraat binnenvloeren

Visgraatvloeren hebben een tijdloze uitstraling. Een vloer gelegd in visgraat bestaat uit korte stroken, gelegd in een regelmatig patroon. Een visgraatvloer wordt van oorsprong van hout gemaakt, maar tegenwoordig zijn er ook visgraatvloeren van PVC en laminaat leverbaar. De vloeren met visgraatmotief zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en kleuren, zodat aan iedere specifieke wens voldaan kan worden.

 

Easylox visgraatvloeren

EASYLOX® is een Europees gepatenteerd visgraatparket zonder linker of rechter delen. Elke plank heeft dezelfde profilering, zonder losse onderdelen! Dankzij EASYLOX® visgraatparket is er op de werkvloer geen verwarring meer tussen linker- en rechter delen en zijn er geen vermaakkosten meer.

EASYLOX® wordt klantspecifiek geproduceerd is opgebouwd uit een massieve eiken toplaag van 4 mm dik en een 12 mm dikke berken Multiplex onderlaag. EASYLOX® visgraatparket is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten: De breedte kan variëren van 12 tot 22 centimeter en de lengte kan variëren van 60 tot 110 centimeter. Kortom, vele mogelijkheden!

 

Meister laminaat visgraatvloeren

Het visgraatverband is een klassiek legpatroon met een lange geschiedenis – en sinds enige tijd weer helemaal in de mode. Geen wonder, want het biedt een perfecte combinatie van elegant en modern. Meister vertaalt dit klassieke legpatroon naar de tegenwoordige tijd met een groot strookformaat (620×155 of 710×142 mm). De rondomlopende microvoeg geeft het prachtige uiterlijk een finishing touch. Het oppervlak is behandeld met onze hoogwaardige natuurolie en ziet er daardoor bijzonder chic en natuurlijk uit. Dankzij het gepatenteerde Unizip-kliksysteem vormt ook het leggen geen enkel probleem!

 

Aspecta PVC visgraatvloeren

“ELEMENTAL by ASPECTA biedt een breed assortiment aan stijlvolle en functionele vloeren. De collectie bestaat uit een Dryback (plakken), gecombineerd met een Multilayer (Klikken) assortiment, van modern tot klassiek plank- en tegeldesign. Onze Multilayer vloeren zijn onderscheidend en baanbrekende door de toegepaste ISOCORE Technology ™ en Click-System voor snelle en eenvoudige installatie.

 

Parador visgraatvloeren

Parador Trendtime is een statement voor expressief wonen in lijn met de toonaangevende designtrends van onze tijd. De vloeren, soms extravert, dan weer gereserveerd, tonen de authentiek verwerkte houtsoorten, expressieve materialen en creatieve grafische motieven: Trendtime brengt het eigentijdse, moderne Interior Design van hoogwaardig laminaat op de vloer.

 

Floorify PVC visgraatvloeren

Floorify vloeren zijn rigide vinyl vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem. Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enzovoort.

X