De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Verwerking en onderhoud

Een mooie vloer of terras valt of staat met een juiste verwerking. Tuinenhuis.nl en Stenenwinkel.nl bieden daarom diverse verwerkingsmiddelen aan zoals lijm, kit, voegmiddelen en onkruidarm voegzand. In combinatie met een binnenvloer of bestrating kunnen wij de beste kwaliteit verwerkingsmaterialen leveren.

Om uw vloer, terras of bestrating vervolgens in topconditie te houden is goed onderhoud minstens zo belangrijk. Met de onderhoudsproducten van Lithofin bent u verzekerd van een perfecte schoonmaak of bescherming van uw binnenvloer of buitenbestrating.

 

Lithofin reiniging en onderhoud

Een vloer van topkwaliteit verdient professionele reiniging en onderhoud. Met de producten van Lithofin bent u verzekerd van een perfecte schoonmaak of bescherming van uw vloer of terras. Het assortiment is verdeeld in een aantal productlijnen voor verschillende toepassingsgebieden, zoals keramische tegels, natuursteen, beton, terracotta of parket en laminaat.

 

Ardex verwerkingsmiddelen

Stenenwinkel.nl biedt een uitgebreid assortiment aan producten van het merk Ardex. Deze producten worden gebruikt voor het verwerken, voegen of kitten van tegels. Daarnaast beschikt Ardex over diverse materialen voor het egaliseren of voorstrijken van een oppervlakte. De Ardex kit en voegproducten zijn leverbaar in diverse kleuren, zodat je altijd een kleur hebt die matcht met jouw tegel.

 

Aqua Color voegmiddelen

Voor een onderhoudsarm keramisch terras zijn diverse voegmiddelen verkrijgbaar. Bij een cementgebonden ondergrond kiest u het beste voor een hard voegmiddel zoals Aqua Color Ceramic Joints. GeoCeramica kan ook op een standaard zandbed verwerkt worden, in dat geval adviseren wij Aqua Color Joints. Deze voegen zijn keihard, spoelen niet uit en zijn bijzonder onkruidsarm. De Aqua Color voegmiddelen zijn ook verkrijgbaar via onze webshop bestratingsvoegen.nl. 

X