De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Opties en accessoires

Voor de veranda’s en tuinkamers van Verandacentrum zijn veel verschillende opties en accessoires verkrijgbaar. Zo kunt u uw overkapping geheel naar wens samenstellen en uitbreiden met o.a. LED-verlichting, zonwering, zijwanden of glazen schuifwanden.

 

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte.

 

Zonwering

Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. Voor de veranda’s en tuinkamers is speciale onderdakzonwering ontwikkeld. Deze zonwering wordt bevestigd onder het dak, waardoor het doek niet wordt aangetast door regen of andere neerslag. Daarnaast zijn er ook speciale bovendakzonweringen ontwikkeld. Voordeel is dat de warmte buiten de veranda of tuinkamer blijft.

 

Zijwanden

Kies voor comfort in uw veranda en sluit uw veranda af voor regen- en windinval. Verandacentrum heeft daarvoor speciale (zij)wanden in het assortiment. Deze (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of glas.

 

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer.

 

Screens

Als alternatief voor vaste zijwanden, schuifpuien of kozijnen met openslaande deuren, kunt u er ook voor kiezen om uw veranda af te sluiten met Ritz screens.  Een Ritz screen is een windvast screen dat aan de zijkant door een speciale ritsgeleiding loopt, waardoor het doek aan de boven- en zijkant afgesloten is.

X