De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Tuinkamers

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

 

Aluminium tuinkamer

Verandacentrum.nl biedt een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen of glasschuifwanden. Een aluminium tuinkamer is uitgevoerd met duurzame schuifdeuren, eventueel volledig afsluitbaar met cilinderslot. De puien zijn voorzien van dubbelglas. De aluminium tuinkamer wordt altijd compleet en in de door u gewenste maat geleverd.

 

Glastuinkamer

Een glastuinkamer is een veranda voorzien van solide glazen schuifwanden. Dit garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De glaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin.uze uit 3 typen gootsierlijsten.

 

Tuinkamer met schuif-draaiwanden of vouwwanden

U kunt uw veranda voorzien van aluminium schuifwanden of glasschuifwanden om zo een tuinkamer te creëren. Maar wist u dat er ook diverse andere mogelijkheden zijn, zoals een tuinkamer met schuif-draaiwanden of vouwwanden? Zo maakt u een tuinkamer geheel volgens uw eigen wensen!

X