De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

PVC & Rigid binnenvloeren

Bent u op zoek naar een PVC vloer of Rigid vloer voor uw woning, kantoor of winkel? Dan bent u bij Binnenvloeren.nl aan het juiste adres. De PVC en Rigid vloeren van Binnenvloeren.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren.

 

Floorify PVC vloeren

Floorify vloeren zijn rigide vinyl vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem. Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels.

 

Aspecta Rigid vloeren

Het innovatieve, modulaire ELEMENTAL Rigid Core 0.55 vloersysteem combineert een aantrekkelijk uiterlijk met de modernste technologie. De kern van de vloer wordt gevormd door de 3,65 mm sterke kernstructuur uit geëxtrudeerd vinyl met de innovatieve Rigid Core Technology™, waarop een 0,55 mm dikke toplaag wordt aangebracht. Een 1,0 mm dikke HDPE-onderlaag compenseert kleine oneffenheden in de ondergrond en dempt geluiden tot 20 dB.

 

Meister Rigid vloeren

MeisterDesign. rigid RD 300 S is een stabiele rigid core-vloer met extra elastische tussenlaag. Deze waterproof vloer met meerlags oppervlak van vinyl met pur-coating, is uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De korte planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken!

 

Coretec vloeren

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. COREtec is sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk. De COREtec binnenvloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water.

 

Sense vloeren

De Sense PVC vloeren zijn luxe vinylvloeren voor gebruik in de woning of op de werkvloer. De Sense-vloeren zijn ontstaan uit eigen ontwerp en worden zelf geproduceerd. De kwaliteit van afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren de boventoon. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

 

Douwes Dekker PVC vloeren

De serie Douwes Dekker PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Daarbij staan PVC-vloeren bekend om prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. De collectie bestaat stuk voor stuk uit mooie decoren met een natuurlijke uitstraling, waarbij je naast diverse houtdecoren ook kunt kiezen uit steendecoren met betonlook.

X