De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

PVC-line veranda

Hecht u ook steeds meer waarde aan het buitenleven? Richt uw tuin (of dakterras) in als extra leefruimte en geniet nog meer van buiten. Onze hoogwaardige terrasoverkappingen met sfeervol vouwdak voorzien van exclusief doek opent of sluit u wanneer u van het vroege zonnetje wilt genieten of juist schaduw wenst. En met het afsluiten van de zijwanden, zorgt u voor extra comfort om het hele jaar van het buitenleven te genieten. Dankzij de ruime keuze uit vele modellen, opties en mogelijkheden stelt u de overkapping geheel naar wens samen!

 

PVC-Line Silver Plus en Silver Compact

Met zijn strakke lijnen, hellend dak en modern design is de Silver Plus een onopvallende, maar stijlvolle manier om buiten te genieten met het comfort van binnen. De Silver Plus is een inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen.

 

PVC-Line Coral Plus en Coral Compact

U voelt zich meteen thuis in de Coral. Deze overkapping vormt een stijlvol verlengstuk van uw woning. De subtiele welving van het dak en de zachte contouren bieden een knusse plek waar u met uw gezin het hele jaar kan genieten van uw tuin en terras. Ook op het dakterras van uw penthouse biedt Coral Plus een perfecte oplossing om beschut te genieten van het panoramisch uitzicht.

 

PVC-Line Satin

Het summum van ontspanning: met zijn strakke belijning en moderne ontwerp beschermt en kalmeert de Satin tegelijkertijd. U geniet 4 seizoenen lang op uw terras, zeker wanneer u deze ook comfortabel afsluit met onze glassystemen, screens of louvres.

 

PVC-Line Gala Plus en Gala Compact

De Gala Plus is een ruime vrijstaande overkapping met hellend dak, en is geschikt als tuinkamer, sportruimte of kantoor in de tuin. Geniet van het buitenleven, elke dag.

De gestroomlijnde Gala Compact is de ultieme ruimte voor een feest in uw tuin. Met zijn slanke, maar robuuste architectuur kan letterlijk het dak eraf. Deze vrijstaande terrasoverkapping met hellend dak is geschikt voor het overkappen van grote terrassen en komt goed tot zijn recht in grote tuinen bij villa’s.

 

PVC-Line Crown Plus en Crown Compact

Wilt u een groot terras overkappen in de tuin van uw villa, landhuis of op het dakterras van uw penthouse? Wilt u een grote vrijstaande buitenruimte creëren die u zowel kan openen en afsluiten? Een plek om in te werken, te sporten, te feesten of om extra ruim te relaxen? Dan is deze terrasoverkapping Crown Plus Double Motor de oplossing.

Het intieme ontwerp van de Crown Compact Double Motor ademt een en al sfeer. Bij dit systeem wordt het plafonddoek in twee delen opengeschoven. Het is een ruime overkapping in een verfijnde uitvoering. Ideaal voor het overkappen van een groot terras in de tuin van uw villa of landhuis.

X