De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Natuursteen terrastegels en bestrating

Natuursteen is, zoals het woord al zegt, een natuurproduct. Het wordt in miljoenen jaren tijd door de natuur gevormd. Wilt u de tuin een natuurlijke uitstraling geven, kies dan voor natuursteen tegels. Natuursteen is uniek in structuur en kleurnuancering, elke tegel is weer anders. De natuursteen tegels zijn leverbaar in verschillende steensoorten, kleuren en structuren.

Kiest u voor natuursteen tegels dan geeft u uw tuin, oprit of terras een uitstraling waar u jarenlang van zult genieten. Onze tegels zijn met geen enkel ander materiaal te vergelijken en de natuurlijke verscheidenheid is niet te kopiëren.

Naast terrastegels van natuursteen zijn er nog vele andere natuursteen producten om het plaatje van uw tuin compleet te maken. Zo kunt u met de natuursteen opsluitbanden, palissades of stapelblokken een prachtig muurtje creëren. Vervolgens kunt u de bovenkant van de muurblokken afdekken met een natuursteen afdekband of vijverrand. Met de natuursteen bloktreden kunt u een prachtige trap realiseren. De bloktreden zijn leverbaar in verschillende bewerkingen en afwerkingen en zelfs met antislipstrook.

Heeft u de luxe van een eigen zwembad in de tuin? Zorg dan voor de perfecte finishing touch door uw zwembad te voorzien van natuursteen zwembadranden. Deze randen zijn voorzien van een bullnose (afgeronde zijkant), een overhangende rand of een waterkering.

X