De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Lamelline veranda

Voor elke manier van wonen is er een oplossing om het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. Ervaar het comfort van de terrasoverkapping of tuinkamer: in alle weersomstandigheden beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met een lamellen dak bepaalt u zelf de mate waarin u de zon toe laat. Bovendien waterdicht en met vele mogelijkheden om de zijwanden af te sluiten.

 

High-end uitstraling

De Lamelline van Verandacentrum biedt terrasoverkappingen met een lamellen dak dat zowel geheel openschuift én waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. Deze terrasoverkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating.

 

Voor- en zijwanden

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo zorgt u voor extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen.

 

Maatwerk

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk.

X