De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Keramische terrastegels

Bent u op zoek naar maximaal gebruiksgemak van uw terras, dan kunnen mooie keramische buitentegels daaraan bijdragen. Keramische tegels zijn ‘gebakken’ en hebben daardoor een keihard oppervlak. Tuintegels van keramiek zijn kleurvast, wat inhoudt dat een keramisch terras jarenlang mooi blijft. Daarnaast zijn keramische tegels vanwege hun hardheid slijtvast en is het vrijwel onmogelijk dat er krassen op komen. Tevens zijn ze maatvast en niet zwaar.

 

GeoCeramica®

GeoCeramica combineert de voordelen van beton én keramiek. GeoCeramica staat voor de combinatie van een keramische tegel op een nieuw ontwikkelde Stabikorn-drager. Keramiek vertegenwoordigt de maximale voordelen in gebruik, Stabikorn is eenvoudig verwerkbaar en in elke tuin toepasbaar. Een droomterras om jaarrond van te genieten wordt hiermee voor iedereen bereikbaar.

 

Ceradeco

CeraDeco garandeert u luxe voor het leven met een exclusief aanbod in twee series; CeraDeco en CeraDeco LUX. Het product is het resultaat van een samensmelting tussen een onderlaag van beton en een toplaag van hoogwaardig keramiek. Door deze vervaardiging kan CeraDeco op een draagkrachtige ondergrond van zand worden aangebracht. Dit maakt de luxe van CeraDeco bereikbaar voor iedere locatie in uw tuin zonder hoge kosten voor de aanleg van een fundatie.

 

Robusto Ceramica

De merknaam Robusto Ceramica 3.0 is “het” product als het gaat om de keramische tegels in 3cm dikte. Geproduceerd bij de beste fabrieken. Er is kosten noch moeite gespaard om tot een prachtige collectie te komen qua design, kleuren en maatvoeringen. Het programma onderscheidt zich in warmte kleurtinten, met de juiste nuances, wat zich vertaalt in een verbluffend eindresultaat. Robusto Ceramica 3.0 is uitermate geschikt voor terrassen en zware belasting zoals opritten. Robusto Ceramica 3.0 is 6 keer sterker dan het bekende keramiek op beton. De tegels zijn ongevoelig voor krassen en tevens bestand tegen zuren, vorst en strooizout, daarbij zal het vuil en vocht niet indringen in het oppervlakte van de tegel, waardoor deze compleet onderhoudsvriendelijk is. Alle tegels zijn gerectificeerd waardoor de maatvastheid optimaal is.

 

Triagres

Triagres is keramiek van topkwaliteit en met een prachtig Italiaans design. Keramiek is een ontzettend gebruiksvriendelijk materiaal. De vraag naar dit type tuintegels is dan ook enorm gestegen. Logisch, want één van de belangrijkste eigenschappen is wel dat schoonhouden ontzettend eenvoudig is. Triagres is een nieuw merk op de Nederlandse markt en wordt geïmporteerd door MBI. Geselecteerd door De Steenmeesters op basis van drie criteria: design, kwaliteit en duurzaamheid. Met deze 3cm dikke keramische tegels legt u een goede basis voor langdurig tuinplezier.

X