De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Glazen schuifwanden, draaiwanden en vouwwanden

Een veranda of terrasoverkapping in combinatie met solide glazen wanden die kunnen schuiven, draaien of vouwen garanderen u meer buitenleven in uw tuin! Deze luxe wanden bieden de mogelijkheid om uw veranda af te sluiten. De dikke veiligheids glaswanden of aluminium omkaderde glazen glaswanden met dubbel glas zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda of terrasoverkapping niet verloren gaat.

 

Glazen schuifwanden

Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 8 mm of 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat.

 

Aluminium schuifwanden

Wil jij met kouder weer heerlijk kunnen genieten van jouw overkapping? Met een glazen schuifpui scherm jij jouw overkapping eenvoudig af waardoor je minder afhankelijk bent van het weer! Met een schuifpui sluit jij jouw veranda of overkapping af, zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt. Door de grote glaspanelen hou je een vrij uitzicht op de tuin.

 

Schuif-draaiwanden

Dankzij de individueel verplaatsbare glasvleugels kunnen de draai-schuifsystemen over complete gevels worden geopend. Doordat ze als gevouwen systeem weinig ruimte innemen, ontstaat een bijzonder brede overgang van binnen naar buiten.

 

Vouwwanden

De allrounders onder de glassystemen: de vouw-schuifsystemen. Dankzij de onderling verbonden vleugels zijn ze bijzonder gemakkelijk te hanteren. Onze vouw-schuifsystemen zijn daarom bijzonder geschikt voor tuinkamers, overkappingen of als terras-toegang in uw woonhuis.

X