De beste materialen voor jouw huis & tuin op 1 plek!

Aluminium veranda’s en terrasoverkappingen

Verandacentrum.nl levert en monteert het kwalitatief hoogstaande assortiment tuinkamers en veranda’s van merken als Verasol, Leiner, Aluxe en Cornels. Met de producten van deze fabrikanten krijgt u de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van veranda’s en tuinkamers. Op het gebied van aluminium terrasoverkappingen zijn er veel mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de kubistische Highline CUBE van Verasol, of ga voor de Cabrioline met schuifbaar glasdak.

 

Verasol Greenline veranda

De Verasol Greenline staat bekend om zijn hoogwaardige en robuuste kwaliteit tegen een erg aantrekkelijke prijs. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. Bij deze unieke veranda is maximaal gebruik gemaakt van de stijfheid van de profilering.

De Verasol Greenline is één van de drie productlijnen van Verasol. Dit model onderscheidt zich door zijn betaalbare prijs, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. De Greenline is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: twee kleuren, drie gootsierlijsten, zes daksoorten en diverse standaardmaten. Liever een op maat gemaakt product? Dat kan – tegen meerprijs – natuurlijk ook.

 

Verasol Profiline veranda

De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 15 kleuren, volledig maatwerk en een dak van polycarbonaat of glas. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer!

Met de Profiline veranda geniet u vier seizoenen lang van het buitenleven en met de vele opties van Verasol bouwt u de veranda volledig in de stijl passend bij uw smaak en wensen. De Profiline veranda is de meest diverse verandalijn van Verasol en heeft bijzonder veel mogelijkheden. Zo is de Profiline veranda leverbaar in maar liefst 15 kleuren en heeft u de keuze uit 3 typen gootsierlijsten.

 

Verasol Highline CUBE veranda

Met trots presenteert Verandacentrum de Highline CUBE veranda van Verasol, een terrasoverkapping die uw buitenruimte transformeert tot een leefomgeving waar meer mogelijk is. Meer comfort en meer ruimte bieden u de ultieme vrijheid.

De Highline CUBE is met recht een Highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort. Deze exclusieve terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Duurzaam geproduceerd van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Onderhoudsarm en met een zeer lange levensduur, een beproefd Verasol design.

 

Cabrioline veranda

De Cabrioline heeft een uniek design met schuifdaksysteem en daarnaast een uiterst fraaie vormgeving. Met het openzetten van het schuifdak kunt u genieten van directe zon en frisse wind. Het schuifdaksysteem kan in één of meerdere vakken worden geïnstalleerd.

De Cabrioline heeft extreem stevige liggers en reikt tot maar liefst 5 meter diep zonder staalversteviging! Door het unieke ontwerp van de goot komen de liggers niét boven de goot uit. Een fenomenaal design dat zorgt voor een panoramische beleving in uw eigen achtertuin.

 

Robustoline veranda

De Robustoline is een overkapping met een modern en stoer uiterlijk. Het unieke, kubistische horizontale design zonder zichtbare dakhelling biedt de mogelijkheid 7 m breed en 5 m diep te bouwen op twee staanders. Door deze grote overspanning heeft u een vrij uitzicht, zónder obstakels! Daarnaast beschikt de Robustoline over een strakke dakoverstek. De Robustoline voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt geleverd met maar liefst 15 jaar garantie op de lak en aluminiumconstructie!

 

Arealine veranda

Het glazen terrassysteem Arealine van Leiner biedt u een goed afgeschermde ruimte midden in de natuur. Met de Arealine bent u minder afhankelijk van het weer. Profiteer van een terras dat u het hele jaar door kunt gebruiken. Afhankelijk van de hoogte van de dakspanten kunt u oppervlakken van tot 6 meter diepte overdekken. Met de vaststaande glazen elementen of schuifdeuren creëert u bescherming van opzij. In de tuinkamer is er volop lichtinval van alle kanten. U beschikt niet alleen over een extra ruimte, maar u kunt ook nog eens veel langer van uw terras genieten.

X